MEGA DOČEKUJE SPLIT Barać: Uz odgovarajuću energiju i fokus do pobede
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA DOČEKUJE SPLIT Barać: Uz odgovarajuću energiju i fokus do pobede

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da će predstojeća utakmica ABA lige protiv Splita biti veoma zahtevna i da će njegova ekipa morati da bude spremna da uz odgovarajuću energiju i fokus dođe do važne pobede.

"Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica. Ekipa Splita je u veoma dobroj formi i, kao i mi, bori se za poziciju u plej-ofu. Radi se o timu koji igra čvrstu, fizičku košarku i u čijoj igri dosta toga polazi od tandema Mavra - Šorter", rekao je Barać, prenosi klub.

"Na nama je da budemo maksimalno spremni i da uz odgovarajuću energiju i fokus dođemo u situaciju da pobedimo", dodao je trener Mege.

lopta, Evroliga, košarkaška lopta
foto: Starsport©

Košarkaši Mege posle trijumfa u Čačku nad ekipom Borca, osmog na poslednjih devet nastupa u ABA ligi, u okviru 23. kola regionalnog takmičenja dočekuju Split u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Mega ovaj meč dočekuje sa polovičnim učinkom 11/11, dok je Split na skoru 9/13.

Košarkaš Mege Luka Cerovina je akcenat stavio na važnost susreta, s ozbirom da bi njegova ekipa pobedom i matematički mogla da obezbedi plasman u doigravanje.

"Pred nama je izuzetno bitna utakmica protiv ekipe Splita koja je poput nas u sjajnoj formi. Nama je ovo verovatno utakmica sezone jer imamo priliku da sa odgovarajućom pobedom i matematički obezbedimo mesto u plej-ofu", rekao je Cerovina.

On je pozvao navijače da podrže tim Mege u ovoj važnoj utakmici i istakao da će saigrači i on dati sve od sebe da im se oduže dobrom igrom i pobedom.

Meč Mege i Splita, direktnih konkurenata u borbi za plej-of, na programu je sutra od 12.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track