JOKIĆ RAZMONTIRAO JANISOV MILVOKI Monstruozan DABL-DABL Srbina u velikom trijumfu Denvera: Nikola bacio u senku GRČKU ZVER (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

MVP PARTIJA

JOKIĆ RAZMONTIRAO JANISOV MILVOKI Monstruozan DABL-DABL Srbina u velikom trijumfu Denvera: Nikola bacio u senku GRČKU ZVER (VIDEO)

Košarka -

Nikola Jokić blistao je u novom velikom trijumfu Denver Nagetsa!

Tim iz Kolorada deklasirao je jednog od najvećih favorita za titulu, ekipu Milvoki Baksa (129:106), a najzaslužniji za pobedu bio je maestralni reprezentativac Srbije.

U derbiju lidera Zapada i Istoka, Nikola je ostvario impresivan dabl-dabl sa 31 postignutim poenom, 11 asistencija i šest skokova!

Dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu na ovom meču prešao je i nestvarnu brojku od 12.000 postignutih poena u NBA ligi.

Na ovom meču Nikola i njegovi Nagetsi pokazali su svima da nisu za potcenjivanje i da itekako umeju i mogu protiv najboljih timova u ligi. Do ubedljivog trijumfa tim Majka Melouna došao je, pre svega, zahvaljujući sjjanoj igri u odbrani u drugom poluvremenu. Milvoki je uspevao da parira do treće deonice, kada su Nagetsi preuzeli inicijativu i na kraju potpuno "samleli" favorizovanog rivala.

Dvostruki MVP lige na ovom meču potpuno je bacio u senku sjajnog Janisa Adetokumba, koji je bio najefikasniji u svom timu sa 31 postignutim poenom, uz devet skokova i četiri asistencije.

Denver do kraja marta očekuju mečevi sa Filadelfijom i Nju Orleansom kod kuće, odnosno ukupno osam utakmica do starta plej-ofa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track