ZBOG NJE SE VILDOZA SVAĐAO SA TRENEROM I SAIGRAČIMA U ZVEZDI! Nenormalno je PATIO zbog raskida, ostavila ga i SLOMILA MU SRCE!
Foto: Instagram

teško podneo

ZBOG NJE SE VILDOZA SVAĐAO SA TRENEROM I SAIGRAČIMA U ZVEZDI! Nenormalno je PATIO zbog raskida, ostavila ga i SLOMILA MU SRCE!

Košarka -

Ljubimac navijača Crvene zvezde, sjajni argentinski košarkaš Luka Vildoza, teško je podneo raskid sa devojkom Ajnarom Hihon.

Luka je blistao u dresu Zvezde, svojim spektakularnim partijama ekspresno je osvojio srca navijača crveno-belih, međutim, u poslednje vreme je bio neprepoznatljiv na terenu. Nažalost, privatni problemi uticali su na njegovu igru. Nizale su se očajne partije kao na traci, a sve je počelo od raskida sa prelepom Ajnarom.

Ajnara Hihon
foto: Instagram

Nakon trijumfa nad Valensijom Argentinac je rešio da otvori dušu. Priznao je da mu je raskid sa devojkom izuzetno teško pao i da je on glavni uzrok njegovog velikog pada u igri.

"Imao sam ličnih problema, bio sam tužan... Svi to znate, mnogo mi je značila... Sr***a sam prenosio na teren – svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, novinarima... Sada sam dobro i izvinjavam se ako sam rekao nešto bilo kome", priznao je Luka.

Luka je u oktobru stigao u Beograd sa svojom zanosnom izabranicom Ajrinom Hihon.

Njih dvoje su se upoznali u Vitoriji, u vreme kad je Vildoza nosio dres Baskonije, s kojom je bio vicešampion Španije. Sudeći prema postovima na Instagramu, stupili su u ozbiljniju vezu pre oko godinu dana i od tada su nerazdvojni.

Luka Vildoza
foto: Printscreen

Često su na društvenim mrežama delili romantične trenutke s raznih destinacija, na kojima su zajedno uživali uglavnom u Lukinim pauzama od profesionalnih obaveza.

Njih dvoje su zajedno bili i u Sjedinjenim Američkim Državama pošto je Luka bio član Njujork Niksa i Milvokija, a kasnije ih je put doveo i u prestonicu Srbije.

Ajnara Hihon
foto: Instagram

Nažalost, pošetkom godine veza je pukla. Ajnara je ostavila slavnog košarkaša i otišla iz Beograda, a šuškalo se da je jedan od razloga bio i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se Vildoza provodi u noćnom klubu u Beogradu sa nekoliko devojaka.

Ona je ubrzo obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama, osim jedne, na kojoj se ljube u vodi.

Luka je patio i čuvao njihove zajedničke fotke. Nadao se da će uspeti da izglade stvari, a onda je prelomio i rešio da krene delje. Nedavno je i on uklonio njihove fotografije sa svog Instagram profila, ali je baš kao i njegova bivša draga sačuvao istu fotografiju.

Ajnara Hihon
foto: Printscreen Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track