MEGA DOČEKUJE BUDUĆNOST: Uz podršku sa tribina da ih iznenadimo
Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA DOČEKUJE BUDUĆNOST: Uz podršku sa tribina da ih iznenadimo

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da se nada da će njegov tim uz veliku podršku navijača u Sremskoj Mitrovici uspeti da iznenadi ekipu Budućnosti.

"Budućnost je u velikoj seriji pobeda u ABA ligi. Igraju dobro, imaju mnogo igrača sa poenima u rukama. U toku sezone su popunili roster sa dva igrača evroligaškog iskustva. Želimo da odigramo u visokom intenzitetu i nadamo se da, uz veliku borbu i podršku sa tribina, možemo da dođemo u situaciju da iznenadimo ekipu iz Podgorice", rekao je Barać, preneo je klupski sajt.

Mega, Miško Ražnatović, Novica Veličković
foto: KK Mega

Košarkaši Mege dočekaće u subotu u Poslovno-sportskom centru "Pinki" u Sremskoj Mitrovici ekipu Budućnosti, u pretposlednjem 25. kolu ABA lige, a ulaz u dvoranu biće besplatan.

Oba tima su ranije osigurala plasman u plej-of. Podgorička ekipa je na trećem mestu sa 17 pobeda i šest poraza, a Mega je šesta sa skorom 12/12.

Košarkaš Mege Andrija Grbović rekao je da će ekipa morati da otvori meč "maksimalno motivisano i koncentrisano".

"Iskusna ekipa koja zna da prepozna svoje prednosti, tako da moramo biti spremni i da odigramo sa velikom energijom čitavih 40 minuta. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku sa tribina i da uz pomoć publike da upišemo pobedu i da učvrstimo poziciju na tabeli pred plej-of", zaključio je Grbović.

Meč između Mege i Budućnosti igra se u subotu od 19.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track