JEL MOGUĆE DA GA ZBOG TOGA PLJUJU?! Delije ŽESTOKO PROZIVAJU Novaka, spominju i Jelenu - NEGATIVNI komentari preplavili mreže!
Foto: Starsport

strašno

JEL MOGUĆE DA GA ZBOG TOGA PLJUJU?! Delije ŽESTOKO PROZIVAJU Novaka, spominju i Jelenu - NEGATIVNI komentari preplavili mreže!

Košarka -

U društvu supruge Jelene i sina Stefana, najbolji teniser sveta Novak Đoković gledao je sinoćnju košarkašku utakmicu između Monaka i Partizana.

Izabranici Željka Obradovića ostvarili su veliki uspeh, plasirali su se u TOP 8 Evrolige i tako ispunili glavni cilj.

I Novak Đoković je zajedno sa svojom porodicom sinoć bodrio beogradski tim u veoma važnom meču, a nakon utakmice, srpski as se našao na udaru navijača Crvene zvezde, koji su na društvenim mrežama osudili to što Novak dolazi na utakmice Partizana, a pritom je navijač Zvezde.

Ovo je zaista neverovatno i nedopustivo!

Inače, već je dobro poznato, da je Novakov naslednik, Stefan, navijač Partizana, pa Novak kao i svaki normalan roditelj daje sve od sebe da svom sinu ispuni želje i vodi ga na utakmice voljenog kluba.

- Osećam se lepo. Uživam, tu sam sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje, drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igraju protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sada idemo i na Partizanove utakmice i evo, drago mi je što vode na poluvremenu i nadam se da će uspeti da obezbede plasman u Top 8 - rekao je sinoć Đoković u razgovoru za "Sport klub".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track