LUDILO U KRALJEVU! Sloga opstala u ligi, a evo šta o tome za Kurir kaže predsednik kluba NENAD KRSTIĆ (Video)
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Vruće kraj ibra

LUDILO U KRALJEVU! Sloga opstala u ligi, a evo šta o tome za Kurir kaže predsednik kluba NENAD KRSTIĆ (Video)

Košarka -

U Kraljevu se, baš kao nekada, igrao derbi između Sloge i Zdravlja, ali ovoga puta je to bio meč koji je mnogo toga odlučivao u borbi za opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije.

"Beli" su nošeni podrškom sa tribina u pravoj drami praktično u poslednjim trenucima sa linije slobodnih bacanja uspeli da se domognu velikog trijumfa - 73:72.

Ceo meč, a posebno završnicu, emotivno je proživljavao i Nenad Krstić, legendarni srpski košarkaš, a sada predsednik Sloge. Često je ustajao sa stolice, pozdravljao svaki dobar potez svog kluba, hvatao se za glavu kad nije išlo kako treba, ali je na kraju slavio zajedno sa timom.

00:33

Sloga pobedila Zdravlje u borbi za opstanak

Krstić je u intervjuu za Kurir govorio o tome zašto je preuzeo klub iz svog rodnog grada i koje su ambicije Sloge u narednim godinama.

- Jeste, emotivo sam proživljavao sve ovo, jer je bila jako važna utakmica, ne samo za Slogu, nego i za ceo grad. Znamo koliki je ulog bio, a i zbog činjenice da smo imali devet poraza zaredom. Ova ekipa nije loša, ona je izborila i ABA 2 ligu, a sada je upala u neku krizu i to u najgorem trenutku. Ali, momci su pokazali karakter, nije fraza, jer smo gubili 20 razlike. Vratili su se i pobedili, čestitam im, jer su u poslednjoj utakmici, uprkos svim problemima, uspeli da opstanu u KLS - rekao je Krstić.

Kompletan intervju sa Krstićem o ambicijama kraljevačkog ligaša možete da pogledate u ovom videu:

03:52

Nemad Krstić o Slogi iz Kraljeva

Predrag Gajić Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track