JOKIĆ POVEO DENVER KA TITULI! ONI IGRAJU - BRUTALNO MOĆNO: Nikola prosipao magiju u prvom poluvremenu, pa onda UŽIVAO na klupi
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

nba liga

JOKIĆ POVEO DENVER KA TITULI! ONI IGRAJU - BRUTALNO MOĆNO: Nikola prosipao magiju u prvom poluvremenu, pa onda UŽIVAO na klupi

Košarka -

Fantastičan početak plej-ofa za Denver! Nagetsi su u prvom meču doigravanja razneli Minesotu sa 29 poena razlike - 109:80.

Nikola Jokić igrao je magično u prvom poluvremenu, a u nastavku je uglavnom sa klupe pratio šta rade saigrači jer je meč već počekom trećeg kvartala bio rešen.

Pogledajte kako to radi Džoker:

Srpski as na kraju je ubacio 13 poena uz 14 skokova i 6 asistencija. Nikola je na parketu proveo tek 28 minuta. Dodaćemo, Jokić je dobio i šestu ličnu sredinom poslednjeg kvartala.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džamal Marej sa 24 poena, Majk Porter je postigao 18, Kentavijus Koldvel Poup 15, Brus Braun 14, a Eron Gordon 13 poena.

Entoni Edvards je predvodio Minesotu sa 18 poena, Džejlen Noul je dodao 12, a Kajl Anderson po 11 poena. Karl Entoni Tauns je promašio deset od svojih 12 prvih šuteva i meč je završio sa 11 poena.

Ako Denver ovako nastavi biće jedan od glavnih kandidata za titulu. Posebno raduje što su saigrači u odličnoj formi, pa će Jokić imati neophodnu pomoć kako bi došli do nekog velikog rezultata.

Drugi meč finalne serije na programu je u Denveru u noći između srede i četvrtka u 04 časa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track