REAL SE RASPADA PRED DOLAZAK PARTIZANA! U TRI UTAKMICE PRIMILI - 300 POENA: Šta se dešava sa kraljem i zašto NE IGRAJU odbranu?
Foto: Nenad Kostić

analiza

REAL SE RASPADA PRED DOLAZAK PARTIZANA! U TRI UTAKMICE PRIMILI - 300 POENA: Šta se dešava sa kraljem i zašto NE IGRAJU odbranu?

Košarka -

Šta se dešava sa Realom u poslednjih sedam dana? Kraljevski klub pretrpeo je tri poraza, ali to samo po sebi nije toliko problem koji su upitne neke druge stvari.

Naime, Real gotovo da uopšte nije igrao odbranu na pometne tri utakmice! Primili su neverovatan broj poena, gotovo 300, a posebno su "sporne" bile treće četvrtine.

Amenično i tromo - tako su delovali košarkaši iz Madrida protiv Breogana, Makabija i Barselone.

U evroligaškom meču sa "ponosom Izraela" imali su i kakvu-takvu šansu da pobede, a u dva meča španske lige nisu bili ni blizu trijumfa.

POSLEDNJA TRI MEČA:

Barselona - Real 97:82

Makabi - Real 100:96

Breogan - Real 97:72

Real će morati dobro da zbije redove kako ne bi doživeo fijasko na svim poljima. U Evroligi im je rival Partizan koji se nalazi u sjajnoj formi i posebno je opasan kada mu krene u napadu.

Ako vidimo koliko je ranjiva odbrana Reala, nada navijača crno-belih da mogu do čuda dobija potporu.

Četvrtfinalna serija između Reala i Partizana počinje 25. aprila, a do tada kraljevski klub čekaju dva meča.

Prvo dočekuju Đironu, a potom odlaze na gostovanje Huventudu. Verovatno će svim silama želeti da uđu u pobednički ritam pred rasplet u Evroligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track