"JOJ, ŠTO NE ZNAM ENGLESKI DA MU LUPIM ŠAMARČINU" Luda anegdota iz Zvezde: Srpski košarkaš otkrio kako je Muta POLUDEO na Amera!
Foto: Starsport

hit izjava

"JOJ, ŠTO NE ZNAM ENGLESKI DA MU LUPIM ŠAMARČINU" Luda anegdota iz Zvezde: Srpski košarkaš otkrio kako je Muta POLUDEO na Amera!

Košarka -

Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić ispričao je jednu urnebesnu anegdotu iz perioda kada je sa legendarnim srpskim trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem sarađivao u klubu sa Malog Kalemegdana.

U popularnom košarakošm podkastu "Jao Mile" Aleksić se prisetio prisetio rada sa neponoviljivim Mutom.

"On ima poseban kvalitet u odnosu na sve druge trenere - neviđen je za mlade igrače. Ume da te animira, da baci foru, da te isproziva... I ti trčiš na treningu. Mislim da jako dobro poznaje košarku. Prepoznaje fenomenalno nedostatke u drugoj ekipi, ali isto tako mislim da nije radio na sebi na drugim stvarima, počevši od jezika", rekao je Aleksić.

Nikolić nije znao engleski jezik i zbog toga je imao problem u komunikaciji sa strancima, pa se Aleksić prisetio jedne urnebesne anegdote.

"Sećaš se Ajzee Morisa, kad je igrao za nas. Znaš koliki je, ogroman, telo kakvo sam prvi put video u životu. Došao iz Amerike da uzme neke pare. Okrene se, pljasne neki 'fejdavej', totalno van svakog koncepta. Muta se dere na njega, šuška onako, on mu dobacuje 'treneru, pričaj na engleskom'. On gleda i kaže: 'Joj, što ne znam engleski da mu lupim šamarčinu", otkrio je Aleksić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track