BAŠ NIJE IMAO SREĆE! JOKIĆ OD HEROJA DO TRAGIČARA: Pogledajte kako je srpski as promašio šut za pobedu! LOPTA IZAŠLA IZ OBRUČA!
Foto: Printscreen

ŠTETA

BAŠ NIJE IMAO SREĆE! JOKIĆ OD HEROJA DO TRAGIČARA: Pogledajte kako je srpski as promašio šut za pobedu! LOPTA IZAŠLA IZ OBRUČA!

Košarka -

Na 12 sekundi do kraja utakmice Nikola je imao priliku da donese prednost svom timu sa linije za slobodna bacanja, ali imao je polovičan učinak, pa je meč otišao u produžetak...

Košarkaši Minesote izbegli su eliminaciju u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, pošto su na svom terenu savladali Denver posle produžetka sa 114:108 i smanjili na 3:1 u pobedama.

Nagetsima nije bila dovoljna ni sjajna partija Nikole Jokića koji je meč završio sa 43 poena, 11 skokova i šest asistencija, pa će novu meč loptu za prolaz u narednu rundu plej-ofa morati da traže u noći između utorka i srede na svom parketu.

Denver je u finišu regularnog dela utakmice imao 12 poena zaostatka (96:84) i da im je neko u tim momentima ponudio produžetak oberučke bi prihvatili. Međutim, zahvaljujući čudesnom Srbinu napravili su u finišu nestvarnu seriju i propustili veliku šansu da završe posao u četiri meča.

Jokić je u tim momentima briljirao na terenu, učestvovao je svih 12 poena, ali je na kraju nažalost bio tragičar.

Naime, na 12 sekundi do kraja mogao je da reši pitanje pobednika sa linije za slobodna bacanja, međutim, prvo je izašlo iz obruča. Nakon toga je Entoni Edvards izgubio loptu u poslednjem napadu Minesote, pa je meč otišao u produžetak u kojem je domaći tim ipak bio bolji.

Pogledajte nestvarnu seriju Denvera i promašaj Jokića sa linije za slobodna bacanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track