LUDNICA! Žoc i ekipa stigli u Beograd, Grobari ih dočekali i ZAGRMELI: OOOO PARTIZANE NA CELOM SVETU NAJBOLJI SI (VIDEO)
Foto: instagram/partizanbc

EVROLIGA

LUDNICA! Žoc i ekipa stigli u Beograd, Grobari ih dočekali i ZAGRMELI: OOOO PARTIZANE NA CELOM SVETU NAJBOLJI SI (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Partizana na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige, pošto su u Madridu, u drugoj utakmici četvrtfinala, savladali Real sa 90:85 (31:21, 20:16, 24:25, 20:18) i u seriji koja se igra na tri pobede poveli sa 2:0.

Utakmica je završena minut i 40 sekundi pre kraja zbog tuče u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači oba tima.

Do incidenta je došlo kada je Serhio Ljulj izuzetno grubo faulirao Kevina Pantera, usledila je reakcija kapitena Partizana, a potom je počela tuča u kojoj je najgore prošao Dante Egzum, koga je Geršon Jabusele rvačkim zhavatom bacio na parket i počeo da udara.

Po dolasku u Beograd, na stotine Grobara dočekalo je svoje heroje i iz sveg glasa su ih, pošto su se pojavili na islasku, dočekali pesmom: "Oooo Partizane na celom svetu najbolji si...."

Pogledajte kako je to izgledalo:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

Prvu meč loptu Partizan će imati u utorak, kada je u Areni na programu treća utakmica, a ako je ne iskoriste, drugu šansu će imati u četvrtak u četvrtoj utakmici.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track