GROBARE OVO NAJVIŠE ZANIMA! Lesoru uskoro ističe ugovor, a evo kakve su šanse da Francuz i naredne sezone nosi dres Partizana!
Foto: Starsport

ovo zanima navijače partizana

GROBARE OVO NAJVIŠE ZANIMA! Lesoru uskoro ističe ugovor, a evo kakve su šanse da Francuz i naredne sezone nosi dres Partizana!

Košarka -

Matijas Lesor je bez dileme jedan od najboljih košarkaša Partizana, pa čelnici crno-belih čine sve što je u njihovoj moći da i naredne sezone zadrže franucskog centra.

Blista 27-godišnji košarkaš u dresu Parnog valjka, njegov napredak u igri je evidentan pa je sa razlogom na sebe skrenuo pažnju brojnih evropskih klubova.

Partizan, Bajern, Evroliga, Matijas Lesor
foto: @starsport

Interesovanje za Lesora je veliko, ali isto tako postoje ogromne šanse da sjajni centar i naredne sezone brani boje beogradskog kluba.

Poznati novinar Mateo Andreani tvrdi da su Partizan i Lesor u odmakloj fazi pregovora oko produžetka saradnje, a kako će se situacija odvijati ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Podsetimo, Lesor je stigao u Partizan u decembru 2021. godine nakon neuspešne epizode u Makabiju, a prošlog leta je potpisao novi ugovor.

U aktuelnoj sezoni Evroligi je prosečno postizao po 12 poena uz 7,2 skoka po meču i zvanično je proglašen učesnikom trke za MVP priznanje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track