PRELOM LOBANJE I GUBITAK PAMĆENJA, HULIGANI UNAKAZILI RUSA: Evo kako su prebili Alekseja Šveda, pojavio se video JEZIVOG sadržaja!
Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia, Printscreen

užasno

PRELOM LOBANJE I GUBITAK PAMĆENJA, HULIGANI UNAKAZILI RUSA: Evo kako su prebili Alekseja Šveda, pojavio se video JEZIVOG sadržaja!

Košarka -

Košarkaš CSKA iz Moskve Aleksej Šved napadnut je od strane huligana u glavnom gradu Rusije.

Aleksej Šved
foto: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia

Posle hospitalizacije i boravka u bolnici lekari su Alekseju Švedu dijagnostikovali prelom lobanje i gubitak pamćenja.

Rečnikom lekara Aleksej Šved doživeo je povrede opasne po život - prelom temporalne kosti, otvorenu kraniocerebralnu povredu, prelom baze lobanje i amneziju – gubitak pamćenja. Ovo prenosi Moskovski Komsomolec .

Podsetimo, incident se dogodio u jednom od restorana u Moskvi 1. maja uveče. Šved je izašao sa suprugom i prijateljima. U isto vreme, u drugoj sali restorana veselilo se veliko i bučno društvo ljudi sa Kavkaza, koji su slavili rođendan. Do sukoba između dve strane došlo je u hodniku restorana.

Šved je prvo ušao u raspravu, a onda i u sukob sa petoricom muškaraca sa Kavkaza,koji su počeli da ga maltretiraju. Izašli su na ulicu i onda je verbalni konflikt prerastao u fizički. Sve se desilo u 23.15 časova, zabaležile su kamere. Šved je udaren i pao je na asfalt, udario je glavom u ivičnjak trotoara, obilno je krvario iz glave i uha.

Napadači su hteli da "dokrajče" košarkaša, ali je u pomoć priteklo osoblje restorana. Pukom srećom Aleksej Šved je ostao živ. Navodno društvo napadača nije ranije viđeno u restoranu, ali se zna da se jedan od njih zove Knjaz. Policija traga za petoricom napadača, a Aleksej Šved nije bio u alkoholisanom stanju.

Aleksej Šved
foto: Printskrin/Instagram

Samo nekoliko časova pre kobnog događaja, Aleksej Šved igrao je petu odlučujuću utakmicu sa CSKA protiv Lokomotive Kubanj i izgubio. Tako je armisjki moskovski klub prvi put u istoriji ostao bez plasmana u finale košarkaške VTB lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track