KAPITENSKI! GOVOR PANTERA O KOJEM BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Ne možemo sad da budemo tužni, imamo još jednu utakmicu... (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

EVROLIGA

KAPITENSKI! GOVOR PANTERA O KOJEM BRUJE DRUŠTVENE MREŽE: Ne možemo sad da budemo tužni, imamo još jednu utakmicu... (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Reala pobedili su u Beogradu Partizan sa 85:78 u četvrtom meču Top 8 Evrolige i rezultat u seriji koja se igra na tri pobede izjednačili na 2:2.

Crno-beli košarkaši bili su emotivno ispražnjeni i pred početak četvrtog meča, a atmosfera u Areni je bila posebno tužna zbog masakra koji se u sredu dogodio u Beogradu kada je život izgubilo osmoro dece i čuvar škole.

Kapiten Partizana Kevin Panter održao je inspirativan govor posle utakmice, a video tih reči postao je brzo viralan.

"Ne možemo sad da budemo tužni. Jedna j***** utakmica je sada ostala. Ne možemo da budemo tužni sad. Koji smo k**** tužni? Imamo još jednu utakmicu", vikao je Panter.

Posle dve pobede Partizana u Madridu, Real je uspeo da uzvrati i da izbori petu utakmicu, koja će biti odigrana u Madridu 10. maja.

Pobednik serije će u polufinalu fajnal-fora, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati protiv Barselone koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track