UŽASNA SCENA - Embid sa svojih 130 kilograma ZGAZIO NA GLAVU protivnika! Nesrećni igrač Bostona KRVAV napustio teren! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR

UŽASNA SCENA - Embid sa svojih 130 kilograma ZGAZIO NA GLAVU protivnika! Nesrećni igrač Bostona KRVAV napustio teren! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Boston Seltiksa savladali su u gostima Filadelfiju (114:102) i sada vode sa 2:1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije.

Meč je obeležila jedna zastrašujuća scena na terenu. Name, košarkaš Seltiksa Grent Vilijams samo pukom srećom izbegao je ozbiljniju povredu, kada mu je sredinom poslednje deonice aktuleni MVP lige Džoel Embid bukvalno zgazio na glavu.

Braun i Vilijams su u jednom momentu pali na teren, a kamerunski gorostas težak gotovo 130 kilograma izgubio je ravnotežu i nenamerno zgazio na glavu nesrećnog Grenta.

Igraču Bostona pukla je donja usna i krvav je napustio teren, ali srećom nije doživeo ozbiljniju povredu.

Prilikom povratka u igru, Embid mu je prišao i uputio izvinjenje.

Inače, Embid je bio najefikasniji na meču sa 30 poena i 13 skokova, ali to nije bilo dovoljno za trijumf Seventisiksersa, protiv izuzetno raspoloženih gostiju. Čak šest igrača Bostona imalo je dvocifren učinak na meču - Tejtum je ubacio 27 poena, Braun 23, Al Horford je dodao 17, a po 15 su postigli Smart i Brogdon. Derik Vajt je uz dobru defanzivnu utakmicu pružio i 13 poena.

Zanimljivo, Filadelfija je jedini trijumf u seriji zabeležila kada Embid nije bio na terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track