NBA AS GRMI ZBOG JOKIĆA! Smatra da Srbin ne dobija dovoljno priznanja - iskren je DO KOSKE, a ove reči odzvanjaju planetom!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

jaka izjava

NBA AS GRMI ZBOG JOKIĆA! Smatra da Srbin ne dobija dovoljno priznanja - iskren je DO KOSKE, a ove reči odzvanjaju planetom!

Košarka -

Čuveni NBA košarkaš Čarls Barkli veruje da će Denver ove sezone osvojiti titulu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Barkli je u razgovoru za "NBA TV" govorio i o srpskom asu, Nikoli Jokiću, za kog kaže da ne dobija dovoljno priznanja za sve što radi.

- Pobeđuje bolji tim tokom serije. Mislim da će Nagetsi pobediti ovu plej-ofu seriju. Štaviše, da budem iskren, mislim da će Nagetsi osvojiti titulu. Imaju sve što je potrebno - rekao je Barkli za "NBA TV" i potom dodao:

- Džamal Marej je konačno zdrav. Nikola Jokić je momak kojem ne odajemo dovoljno priznanja za sve što radi. Njihov generalni menadžer, njihova klupa, itd. Pogledajte njihovu klupu. Spektakularna je. Denver je moj favorit na Zapadu i mislim da su favoriti za prsten - istakao je slavni košarkaš.

Denver je izgubio od Finiksa u trećoj utakmici meču polufinala zapadne konferencije NBA lige rezultatom 121:114, pa sada Nagetsi vode sa 2-1 u seriji.

Podsetimo, Jokić nije uspeo treći put zaredom da pokupi MVP priznanje, pošto je ove sezone te titula pripala Embidu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track