NOVO VEČE, NOVI REKORD... NIŠTA ČUDNO! Jokićeva partija karijere nedovoljna za pobedu Denvera - BRUTALNOST kakva se ne pamti VIDEO
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

NOVO VEČE, NOVI REKORD... NIŠTA ČUDNO! Jokićeva partija karijere nedovoljna za pobedu Denvera - BRUTALNOST kakva se ne pamti VIDEO

Košarka -

Uprkos monstuoznoj partiji Nikole Jokića, Denver Nagetsi izgubili su od Finiksa rezultatom 129:124, pa je sada rezultat u seriji plej-ofa 2:2.

Bez ikakve konkurencije, momak iz Sombora bio je najbolji akter na ovoj utakmici, i tako stigao do novog rekorda u karijeri. Jokić je meč završio sa 53 poena, 11 asistencija i 4 skoka.

Srbin je novom, fenomenalnom partijom po ko zna koji put zadivio svet, a vredi napomenuti da nikada nijedan centar u istoriji najjače košarkaške lige na svetu nije imao više od 50 poena i više od 10 asistencija u plej-ofu.

Blistao je Jokić na parketu, bio je raspoložen od prvog minuta meča, međutim to nije bilo dovoljno da bi se zaustavio Finiks. Osim njega, istakao se i Džamal Marej sa 28 poena, pet skokova i sedam asistencija, a dvocifreni su bili još Gordon i Porter sa po 11 i Kaldvel-Poup koji je na svom kontu imao 10 poena.

U pobedničkoj ekipi istakli su se Devin Buker i Kevin Durent koji su postigli po 36 poena, dok je raspoložen bio i Šemet sa 19 poena.

Trenutni rezultat u seriji je 2:2, a naredni meč se igra u Koloradu, koji je na programu u noći između utorka i srede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track