REAKCIJA JOKIĆEVE BRAĆE NA NIKOLIN OKRŠAJ SA MILIJARDEROM: Američki novinar ih sreo u avionu, pa otkrio detalje!
Foto: Pritnscreen

zanimljivo

REAKCIJA JOKIĆEVE BRAĆE NA NIKOLIN OKRŠAJ SA MILIJARDEROM: Američki novinar ih sreo u avionu, pa otkrio detalje!

Košarka -

Sukob Nikole Jokića sa vlasnikom Finiks Sansa Metom Išbijom privukao je veliku pažnju američke javnosti.

Jokiću je zbog obračuna sa milijarderom pretila suspenzija, ali NBA liga je na kraju odlučila da "samo" novčano kazni srpskog košarkaša.

Nikola će morati da plati 25.000 dolara, ali će biti u sastavu Nagetsa za peti meč polufinalne serije Zapada protiv Finiksa.

Jokić je u Arizoni odigrao partiju karijere - srpski as je meč završio sa 53 poena, 11 asistencija i 4 skoka. Ipak, utakmicu je obeležio i jedan manji incident, kada je Somborac u želji da uzme loptu od predsednika Finiksa, malo odgurnuo čoveka laktom, koji se isfolirao, a potom "kao pokošen" vratio na svoje mesto.

Nakon meča podigla se velika bura u javnosti i počele su da kruže priče o eventualnoj suspenziji srpskog asa.

Novinar Harison Vind, za Denver Sports pomno prati Nagetse, otkrio je i kako su reagovala Jokićeva braća, Strahinja i Nemanja, na Nikolin sukob sa milijarderom.

"Jokićeva braća su bila na mom letu nazad za Denver. Srećni su što nema suspenzije za petu utakmicu, ali nisu bili preterano zabrinuti oko potencijalne suspenzije", otkriva Vind.

Peta utakmica između Denvera i Finiksa igra se u noći između utorka i srede u Koloradu, a trenutni rezultat u seriji je 2:2.

U finale Istočne konferencije plasiraće se ekipa koja prva dođe do četiri pobede.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track