REAL MENJA STRATEGIJU ZBOG PANTERA: Mateo otkrio taktiku za meč odluke protiv Partizana!
Foto: @starsport

EVROLIGA

REAL MENJA STRATEGIJU ZBOG PANTERA: Mateo otkrio taktiku za meč odluke protiv Partizana!

Košarka -

Real Madrid u sredu od 21 sat dočekuje Partizan u majstorici plej ofa Evrolige.

Nakon dva poraza u Madridu i niza nepredviđenih okolnosti Madriđani su sa dve pobede u Beogradu izborili pravo na majstoricu.

Trener Madriđana Ćus Mateo izneo je svoja očekivanja pred ključni meč

"Moramo igrati glavom, da prevaziđemo anksioznost, koju će imati obe ekipe, ali i sa našim srcem kako bismo nadoknadili nedostatke. Dolazimo sa dobrim mentalitetom, čvrsti, da se borimo sa problemima i da ne dozvolimo da pokleknemo. Videli smo to u Beogradu i nadam se da će ponovo biti tako "rekao je Mateo, pa nastavio:

"Bilo je različitih uslovljavajućih faktora koji privlače pažnju, čemu se može dodati i čvrstina Evrolige, ali u ovom momentu nema prošlosti ili budućnosti. Fokusiramo se na ono što imamo", objasnio je trener Reala

Partizan, Real Madrid
foto: Nenad Kostić

Ne obazire se previše na podatak da bi Real mogao da bude prvi tim koji je nadoknadio 0:2 u seriji.

"Moramo biti svesni svojih nedostataka i prednosti. Uspeli smo da vratimo prednost domaćeg terena i pokušaćemo da pobedimo jer je nagrada ogromna, a ne zbog samo povratka", prokomentarisao je Mateo.

Govorio je o Kevinu Panteru, koji se vraća na parket nakon odrađena dva meča suspenzije.

"On je veliki igrač i moraćemo da držimo oko na njemu. Sa šuterom, zona nužno ne daje rezultat. Pomogla nam je da promenimo njihov tempo, ali sutra je novi dan. Panter ili bilo ko drugi može da iskoči. Ne možemo biti nemarni. Moramo se braniti kao tim ", zaključio je Ćus Mateo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track