OSVANUO SPISAK RAZLOGA ZBOG KOJIH BI AMERIKA MORALA DA SE IZVINI JOKIĆU: Društvenim mrežama kruži URNEBESNA LISTA (FOTO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

OSVANUO SPISAK RAZLOGA ZBOG KOJIH BI AMERIKA MORALA DA SE IZVINI JOKIĆU: Društvenim mrežama kruži URNEBESNA LISTA (FOTO)

Košarka -

Denver je do pobede i finala Zapada vodio Nikola Jokić još jednom sjajnom partijom i još jednim tripl-dablom - 32 poena, 12 asistencija i deset skokova za 38 minuta provedenih na parketu.

Posle meča Sansima i prvoj zvezdi Kevinu Durentu nije preostalo ništa drugo do da se pokolne Srbinu, a palo je i jedno izvinjenje.

A sada je na društvenim mrežama isplivao i spisak razloga zbog kojeg bi Amerika morala da se izvini Jokiću.

"Izvini što nikada nisam gledao Denver", "Izvini što sam priče sa EPSN shvatao ozbiljno", "Izvini što sam fan drugih timova", samo su neki od razloga koji su, zajedno sa ovom šalom, do suza nasmejale sve na društvenim mrežama.

Nagetsi će se titulu na Zapadu boriti se pobednikom duela između Golden stejta i Los Anđeles Lejkersa, a Lejkersi vode sa 3:2.

Nagetsi će igrati u finalu konferencije prvi put otkako su 2020. godine izgubili od Lejkersa u pet utakmica na Floridi tokom pandemije koronavirusa.

Nikada nisu stigli do finala NBA lige.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track