"ČEKA NAS MONSTRUM U PLANINAMA!" U taboru Lejkersa najviše strahuju od Srbina! Lebron jasno poručio: Znamo šta Jokić donosi!
Foto: Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

finale zapada

"ČEKA NAS MONSTRUM U PLANINAMA!" U taboru Lejkersa najviše strahuju od Srbina! Lebron jasno poručio: Znamo šta Jokić donosi!

Košarka -

Lejkersi su pobedom nad Golden Stejtom izborili finale konferencije sa Denver nagetsima, a njihov prvi meč se igra 17. maja u 2.30 nakon ponoći.

Košarkaši tima iz LA ubedljivo su na domaćem parketu savladali Voriorse 122:101 u šestom meču polufinala Zapadne konferencije, pa će oni biti rivali Jokićevim sjajnim Nagetsima u borbi za veliko finale.

Nakon plasmana u finale Zapadne konferencije trener Lejkersa Darvin Hem i najbolji igrači tima Lebron Džejms i Entoni Dejvis otkrili su šta misle o Denveru i Nikoli Jokiću.

"Znamo monstruma koji nas čeka u Stenovitim planinama", rekao je trener Lejkersa aludirajući na neprikosnovenog srpskog centra.

I prva zvezda Lejkersa, Lebron Džejms, imao je samo reči hvale za Nagetse i sjajnog Srbina.

"S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima – šta Džoker (Nikola Jokić) donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači", ističe popularni Kralj.

Enton Dejvis takođe je istakao da je Nikola Jokić ključni igrač tima iz Kolorada.

"Oni jesu drugačiji tim u odnosu na tada, i mi smo, ali najvažnija stvar za nas biće da malo poremetimo Nikolu Jokića. On je jedan od dvojica igrača koji ih pokreće, uz Džamala Mareja", kaže Dejvis.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track