ZBOG JOKIĆA OSTAO BEZ POSLA: Milijarder koji se sukobio sa Srbinom napravio radikalan potez: Posle debakla uručio OTKAZ treneru!
Foto: Profimedia

Monti napustio sanse

ZBOG JOKIĆA OSTAO BEZ POSLA: Milijarder koji se sukobio sa Srbinom napravio radikalan potez: Posle debakla uručio OTKAZ treneru!

Košarka -

Bogati vlasnik Finkis Sansa, Met Išbi, dao je otkaz treneru Montiju Vilijamsu nakon bolne eliminacije od Denvera u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije.

Milijarder, koji je na četvrtom meču imao neobičan sukob sa srpskim asom Nikolom Jokićem, razočaran ranom eliminacijom svog tima, pa je ceh platio perspektivni trener Vilijams.

Sansi su imali šampionske ambicije i sa zvezdama poput Durenta, Bukera, Ejtona i Pola važili su za jednog od glavnih favorita za prsten, ali maestralni Nikola Jokić pokvario je njihove planove.

Nisu imali rešenje za srpskog košarkaškog maga, koji ih je u polufinalnoj seriji rastavio na sitne komade i tako "namestio" otkaz Montiju Vilijamsu, kome nije pomogla ni činjenica da je minule sezone bio proglašen za najboljeg trener u NBA ligi.

Posle četiri godine na klupi Sansa morao je da napusti klub, sa kojim je 2021. godine igrao veliko NBA finale u kom je poražen od Milvokija sa 4:2 u seriji.

Met Išbi navodno planira da dovede ozbljno trenersko ime koji će voditi ekipu do šampionskog prstena. On veruje da tim koji u svojim redovima ima zvezde poput Durenta i Bukera mora da ima najveće moguće ambicije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track