JOKIĆ PROTIV LEBRONA - ŠTA KAŽU KLADIONICE?! Objavljene kvote za FINALNU seriju - čeka nas pravi SPEKTAKL a evo ko je favorit!
Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

nba

JOKIĆ PROTIV LEBRONA - ŠTA KAŽU KLADIONICE?! Objavljene kvote za FINALNU seriju - čeka nas pravi SPEKTAKL a evo ko je favorit!

Košarka -

Lejkersi su pobedom nad Golden Stejtom izborili finale Zapadne konferencije sa Denver Nagetsima, a njihov prvi meč se igra 17. maja u 2.30 nakon ponoći.

Nagetsi igraju fenomenalno, Nikola Jokić briljira na parketu, deluje nezaustavljivo, pa nas sigurno očekuje spektakl u finalnoj seriji.

Kladionice su već izbacila kvote za ovu finalnu seriju, a blagi favorit je Denver. Kvota na Nagetse varira od 1.67 do 1.90, dok se pobeda tima iz Kalifornije plaća kvotom od 2.15 do 2.20.

Podsetimo, nakon plasmana u finale Zapadne konferencije trener Lejkersa Darvin Hem i najbolji igrači tima Lebron Džejms i Entoni Dejvis otkrili su šta misle o Denveru i Nikoli Jokiću.

"Znamo monstruma koji nas čeka u Stenovitim planinama", rekao je trener Lejkersa aludirajući na neprikosnovenog srpskog centra.

I prva zvezda Lejkersa, Lebron Džejms, imao je samo reči hvale za Nagetse i sjajnog Srbina.

"S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima – šta Džoker (Nikola Jokić) donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači", ističe popularni Kralj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track