DŽABA IM NAMEŠTANJE MVP, JOKIĆ IH JE DEMANTOVAO! Srpski košarkaš ZAGRMEO kao nikad do sada, pa "ZAPALIO" Ameriku ovom izjavom!
Foto: AP Photo/Matt York

jaka izjava

DŽABA IM NAMEŠTANJE MVP, JOKIĆ IH JE DEMANTOVAO! Srpski košarkaš ZAGRMEO kao nikad do sada, pa "ZAPALIO" Ameriku ovom izjavom!

Košarka -

Nikola Jokić je novom maestralnom partijom doneo Denveru pobedu protiv Los Anđeles Lejkersa na startu finalne serije Zapadne Konferencije.

Srpski košarkaš Nikola Jokić za 42 minuta provedenih na parketu upisao je tripl-dabl sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija.

Nakon spektakularne utakmice, na Tviteru se oglasio bivši reprezentativac Srbije Vladimir Štimac, koji je celom svetu poslao brutalnu poruku:

"Kako ih je demantovao Jokić na najbolji mogući način. Mnoga deca treba da gledaju ovo da im se priča, da znaju da život neće uvek biti fer. Ali kad imaš želju, upornost i talenat čuda se dešavaju. Džaba im nameštanje MVP, kad mi znamo ko je najbolji! Bravo majstore, nikada nisam uživao više u gledanju igre jednog centra. A mi imamo mnogo talentovanih mladih o kojima treba voditi računa i izvesti na pravi put - napisao je Štimac na Tviteru.

Podsetimo, nije uspeo momak iz Sombora da ove sezone dođe do trećeg uzastopnog MVP priznanja, pošto je u neizvesnoj trci kao pobednik izašao Džoel Embid.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track