NAPADE JE TREBALO JA DA REŠAVAM Džejms se žalio posle poraza od Olimpijakosa, a onda mu je Obradović ZAPUŠIO usta jednom rečenicom
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

kontra

NAPADE JE TREBALO JA DA REŠAVAM Džejms se žalio posle poraza od Olimpijakosa, a onda mu je Obradović ZAPUŠIO usta jednom rečenicom

Košarka -

Košarkaši Monaka izgubili su od Olimpijakosa u polufinalu Evrolige!

Utakmicu je odlučila treća deonica u kojoj je Monako izgubio rezultatom 27:2, a nakon meča Majk Džejms je rekao da mu nije jasno zašto napade u dom delu igre nije rešavao on.

"Voleo bih da je prvih nekoliko napada išlo preko mene, uzevši u obzir da sam veteran i zvezda tima. Osećam se sigurno i kao da mogu da nametnem ritam kada utakmice i četvrtine počnemo napadom koji ide preko mene. Nismo to radili u trećoj četvrtini. Ja sam rekao svoje mišljenje, on je imao svoje. Nastavilo smo dalje“,rekao je plej Monaka.

Njegovu prokomentarisao je i trener Saša Obradović.

"Čuo sam da se žalio, ali on ima ponekad tu vrtsu komentara. Prva tri napada je imao loptu u rukama, jesmo li gledali istu utakmicu? Bilo je mnogo takvih situacija ove sezone, na sastanku je grugačije pričao", rekao je trener Monaka.

Podsetimo, Monako za treće mesto igra sa Barselonom od 16 sati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track