ISPLIVAO SNIMAK "OKRŠAJA" JOKIĆEVE BRAĆE SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM! Prozivali slavnog Džeka Nikolsona, glumac BESAN napustio dvoranu!
Foto: Printscreen

peckanje

ISPLIVAO SNIMAK "OKRŠAJA" JOKIĆEVE BRAĆE SA HOLIVUDSKOM ZVEZDOM! Prozivali slavnog Džeka Nikolsona, glumac BESAN napustio dvoranu!

Košarka -

Jokićeva braća privukla su ogromnu pažnju u "Kripto areni" u Los Anđelesu...

Na društvenim mrežama pojavio se snimak verbalnog okršaja Jokićeve braće sa slavnim holivudskim glumcem Džekom Nikolsonom nakon trećeg meča finalne serije Zapada između Los Anđeles Lejkersa i Denvera.

Denver je saladao Lejkerse na gostovanju i poveo sa 3:0 u finalnoj seriji, a Strahinja i Nemanja Jokić su sa Nikolinom suprugom Natalijom uživo u Kripto areni ispratili veliki trijumf Nagetsa.

Najverniji fanovi centra Denvera izuzetno emotivno svaki trenutak meča, a posle velikog trijumfa Strahinja i Nemanja su odlučili da "pecnu" najpoznatijeg navijača Lejkersa - slavnog glumca Džeka Nikolsona.

Džek Nikolson
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Najpre je poznati američki novinar Vik Lombardi otkrio da su nakon meča pale prozivke između braće Jokić i slavnog glumca, a sada se pojavio i snimak koji potvrđuje njegove reči.

Na snimku se jasno može videti kako se Nemanja i Strahinja prepucavaju sa legendom Holivuda. U jednom momentu Nemanja je uz osmeh i opsovao Nikolsona, dok je Strahinja mahao vernom fanu Lejkersa uz reči: "Vidimo se sledeće godine".

Nakon njihovih prozivki Nikolson je besan napustio dvoranu, što je potvrdio i novinar Lombardi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track