GRČKI MEDIJI VEĆ PRESELILI PANTERA U PANATINAIKOS: On i Vildoza su glavni igrači! Poznato i zašto su Atinjani odustali od Kampaca
Foto: Nenad Kostić

Gotovo?

GRČKI MEDIJI VEĆ PRESELILI PANTERA U PANATINAIKOS: On i Vildoza su glavni igrači! Poznato i zašto su Atinjani odustali od Kampaca

Košarka -

Gotovo da ne prođe dan, a da grčki mediji ne sele košarkaše Partizana i Crvene zvezde u Panatinaikos.

Očigledna je namera zeleno-belog tima iz Atine da u narednoj sezoni postane konkurentniji u Evroligi. U tu svrhu je doveden za trenera Ergin Ataman, a polako se slažu i kockice tima.

Jedan od top igrača koji će biti slobodan po završetku sezone je kapiten Partizana Kevin Panter.

Kako piše grčka Gazeta, klub iz Atine je spreman da mu ponudi više od 1.5 miliona evra koliko trenutno zarađuje u Partizanu.

Kevin Panter je prvi izbor Atamana za nosioca ekipe, uz Luku Vildozu, za koga list piše da je već dogovorio saradnju sa Panatinaikosom. Panter je već bio stanovnik Atine, jer je deo karijere proveo u Olimpijakosu.

Američki bek je imao odličnu sezonu u Evroligi sa 16,1 poenom, 2,5 asistencije, 2,1 skokom i odličnih 44 odsto u šutu za tri poena.

Ataman je želeo i Fakunda Kampaca, ali kako pišu Grci, on je već dogovorio prelazak u Real na kraju ove sezone.

Na listi su još Majkl Džejms iz Monaka, Mario Hezonja iz Reala i Rodrik Bobua iz Efesa, ali novinari konstatuju da će biti teško dovesti ih u Atinu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track