"OĆE NEKO NA BASKET?" Jokić se prisetio ANTOLOGIJSKE OBJAVE, pa se požalio Amerima: U Somboru više niko neće da igra sa mnom!
Foto: Printscreen

hit

"OĆE NEKO NA BASKET?" Jokić se prisetio ANTOLOGIJSKE OBJAVE, pa se požalio Amerima: U Somboru više niko neće da igra sa mnom!

Košarka -

Nakon istorijskog plasmana u NBA finale Jokić se prisetio svog legendarnog na Fejsbuku i otkrio zašto je odlučio da izbriše društvene mreže...

Predvođeni maestralnim Nikolom Jokićem Denver Nagetsi plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su sa ubedljivih 4:0 u seriji savladali Los Anđeles Lejkerse u finalu Zapadne konferencije.

Junak Nagetsa i MVP finala Zapada, Nikola Jokić, nakon meča zasluženo je bio u centru pažnje.

Na konferenciji za medije novinari su ga zasipali pitanjima, a jedno od najzanimljivih bilo je vezano za društvene mreže.

Američka novinarka zamolila je Nikolu da se osvrne na svoju čuvenu objavu iz 2011. godine.

Podsetimo, simpatični 15-godišnji dečak iz Sombora je 7. februara 2011. godine objavio čuveni status na Fejsbuku sa pitanjem:

"Oće neko na basket?"

Jokić fejs
foto: Printscreen

"Znate li koliko je sada teško naći nekoga da igraš basket? Sećam se dana kada si morao da ideš kući čim izgubiš jedan meč. A sada je jako teško naći šest momaka, jer mi igramo tri na tri. To se nije promenilo kod mene i ako neko hoće da igra, neka me zove", rekao je uz osmeh Jokić.

Na pitanje zašto je odlučio da obriše društvene mreže, Nikola je kratko odgovorio:

"To je obično gubljenje vremena".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track