NIKOLA JOKIĆ IMPRESIONIRAO ČUVENU LISU EN: Zvezda filmova za odrasle oduševljena Srbinom i uspehom Denver Nagetsa (VIDEO)
Foto: Instagram

obožava košarku

NIKOLA JOKIĆ IMPRESIONIRAO ČUVENU LISU EN: Zvezda filmova za odrasle oduševljena Srbinom i uspehom Denver Nagetsa (VIDEO)

Košarka -

Nikola Jokić zadivio je Ameriku neverovatnim igrama i činjenicom da je Denver na njegovoj energiji i učinku stigao do NBA finala.

Lisa En
foto: Printskrin/Instagram

Američki mediji pišu članke i analize, te prave emisije posvećene Nikoli Jokiću. Veliki broj javnih ličnosti u SAD prosto se utrkuje da uzme gram slave time što će reći nešto o Nikoli Jokiću.

Tako je postupila i Lisa En, poznata američka glumica iz filmova za odrasle. Zanosna crnka koja je snimila preko 450 filmova u porno industriji poznata je kao veliki fan i zaljubljenik u košarku.

Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Lisa En (51) uvek je imala simpatije prema ekipi Denvera, a posle pravog metlanja Los Anđeles Lejkersa u finalu Zapande konferencije NBA lige, dama iz Pensilvanije nije krila oduševljenje.

Lisa En već nekoliko godina ima svoj podkast u kojem se bavi analizama košarkaških klubova i zvezda NBA lige. Međutim, Amerikanka nije usko specijalizovana samo za košarku, pa tako obrađuje i teme NFL (američki fudbal), MLB (bejzbol), pa čak i UFC.

Nikola Jokić, Lebron Džejms
foto: Harry How / Getty images / Profimedia

- Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu - objasnila je Lisa En i poentirala:

- To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol-stara, možda čak i pre sezone.

Lisa En nije krila da je ranije bila u vezi sa nekoliko NBA košarkaša. Jedan od njih bio je i Kevin Durent, na početku svoje karijere.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track