URNEBESNAN SUSRET GRKA I NAVIJAČA PARTIZANA! Papapetru obećao dres dečaku pa "poludeo" na srpskom jeziku: Alo! Ajde! VIDEO
Foto: screenshot

HIT!

URNEBESNAN SUSRET GRKA I NAVIJAČA PARTIZANA! Papapetru obećao dres dečaku pa "poludeo" na srpskom jeziku: Alo! Ajde! VIDEO

Košarka -

Košarkaš Partizana, Janis Papapetru, imao je zanimljiv susret sa mladim navijačem nakon utakmice protiv Cedevita Olimpije.

Crno-beli su pobedili u prvoj utakmici polufinalne serije ABA lige, a kad već nije bilo potrebe da se hvata za glavu tokom meča, Grk je to uradio posle istog, nakon što je napuštao "Beogradsku Arenu".

Sudeći po razgovoru koji se dogodio ispred svlačionica, košarkaš je zaboravio na obećanje koje je dao mladom navijaču crno-belih da će mu pokloniti dres, ali je rešio da to ispravi, pa je uzeo kontakt od dečaka i poručio mu da dođe na trening u sredu.

Simpatičan trenutak viđen je nakon toga, a to je kamerom zabeležila osoba koja na društvenoj mreži Instagram vodi popularnu stranicu "Uncle Screw", posvećenu košarci, na kojoj je snimak i objavljen uz objašnjenje čitave situacije.

Dečak se mučio da u potpunosti razume Papapetrua koji je govorio na engleskom jeziku. Pitao je drugara na koji dan je Grk mislio kada je rekao "wednesday" i dobio je odgovor da je u pitanju sreda.

Košarkaš je najpre zbunjeno pogledao, a onda je, čini se, shvatio šta se dešava i odlučio da se našali sa navijačem.

"Alo!", viknuo je Papapetru, a potom zagrlio dečaka i na srpskom jeziku dodao: "Ajde!".

Kurir sport

Bonus video:

01:00

Crno-beli ubedljivo savladali Krku u Novom mestu, Koprivica pogurao parni valjak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track