JOKIĆEVA SUPRUGA UŽIVO PRATILA MEČ, PA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU! Evo šta je Natalija objavila nakon čudesne partije svog dragog!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

finale

JOKIĆEVA SUPRUGA UŽIVO PRATILA MEČ, PA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU! Evo šta je Natalija objavila nakon čudesne partije svog dragog!

Košarka -

Nikola je i na ovom meču imao podršku svojih najdražih...

Zahvaljujući maestralnom Srbinu Denver Nagetsi savladali su u gostima Majami 109:94 u trećem meču finalne serije i tako poveli sa 2:1.

Jokić je odigrao meč za anale! Srbin je utakmicu završio sa čudesnim tripl-dablom, nikad viđenim u velikom finalu. Imao je 32 poena, 21 skok i 10 asistencija!

Meč u Majamiju pratio je veliki broj navijača iz Srbije, koji su došli u popularnu "Kaseja arenu" kako bi podržali Nikolu. Naravno, među njima bili su i članovi Jokićeve porodice - brat Strahinja i supruga Natalija.

Natalija je nakon čudesne partije svog dragog i novog trijumfa Nagetsa snimila semafor sa konačnim rezultatom i kratak klip objavila na svom Instagram storiju.

Natalija Jokić
foto: Instagram

Podsetimo, brat Strahinja je ponovo imao svoj šou na tribinama. Utakmicu je pratio u dresu reprezentacije Srbije, a u jednom momentu je navodno ušao u sukob sa navijačima Majamija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track