"ĐOKOVIĆ MI JE STVARNO PISAO, NIJE LAGAO!" Jokić na konferenciji pričao o Novaku: Imati njega za sunarodnika je VELIKA ČAST!
Foto: Printscreen

KAKVE REČI

"ĐOKOVIĆ MI JE STVARNO PISAO, NIJE LAGAO!" Jokić na konferenciji pričao o Novaku: Imati njega za sunarodnika je VELIKA ČAST!

Košarka -

Sjajni srpski košarkaš Nikola Jokić na konferenciji za medije otkrio je da je u kontaktu sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Jokić je sa svojim Denverom došao na korak do šampionske titule u najjačoj ligi sveta. Nagetsi su pobedili Majami rezultatom 108:95 u četvrtom meču finala i sa 3:1 su nadomak prstena.

S druge strane Novaka jedan trijumf deli od titule na Rolan Garosu i rekordnog 23. Grend slema u karijeri, pa je novinare zanimalo koliko ti uspesi znače Srbiji.

Jokić je istakao da mu je čast što je Novakov sunarodnik.

"Pisao mi je stvarno, nije slagao" rekao je uz osmeh Jokić i nastavio:

"Neverovatan je, ispisuje istoriju svaki put kad je na teren i sigurno će završiti kao jedan od, ako ne i najbolji svih vremena. Ima priliku za još jedan trofej. Neverovatan sportista i velika je čast biti njegov zemljak s obzirom kako nas predstavlja u svetu. Srpski narod je ponosan na njega", izjavio je Jokić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track