JOKIĆ ŠOKIRAO NBA LEGENDE! Garnet ne može da dođe sebi: Nikada nisam video NBA šampiona da se TAKO PONAŠA! On je jedan jedini!
Foto: Printscreen

U ČUDU

JOKIĆ ŠOKIRAO NBA LEGENDE! Garnet ne može da dođe sebi: Nikada nisam video NBA šampiona da se TAKO PONAŠA! On je jedan jedini!

Košarka -

Legendarni NBA šampioni Kevin Garnet i Pol Pirs ne mogu da veruju da postoji neko toliko skroman, kao što je Nikola Jokić.

Srpski as je doneo Denveru prvu NBA šampionsku titulu u istoriji franšize, zasluženo je proglašen za MVP velikog finala, ali nije delovao preterano uzbuđeno zbog toga.

Proslavljeni NBA asovi šokirani su ponašanjem Srbina.

"Džoker je izgledao kao najskromini j**ač majke (motherfu**er) koga sam ikada video. Nikad nisam video igrača koji je osvojio šampionsku NBA titulu tako "pospanog". Više ga je zanimala ćerkica, bio je isključen", kaže Garnet i dodaje:

"Bio je u fazonu... 'ne, ja imam let idem'. Kažu mu za paradu, a njega to ne zanima. Najskromnija stvar koju sam ikada video".

I legendarni Pol Pirs šokiran je reakcijom Jokića. Njegovo ponašanje nakon osvajanja titule opisao je na izuzetno zanimljiv način.

"Gledali ste Avendžerse... Kao da je Tanos pucnuo prstima (snap) i poslao ga negde da kulira".

Ponovo se ubacio Garnet.

"Posao je završen, posao je završen, ja idem. Gotovo je, nemam više obaveza. Kakva sad parada? Nikada to nisam video, on je jedan jedini" kaže Garnet i komentariše šampionsku fotografiju Denvera.

"Nikada nisam video šampionsku fotografiju na kojoj je najbolji igrač u trećem redu na slici. Pogledajte Denverovu fotku. Imate igrače u prvom redu, osoblje u drugom, trenere i porodice u trećem. Mislim da je Džoker u četvrtom redu, nije ni na slici Pi", šokiran je Garnet.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track