KRAJ KARIJERE ZVEZDINOG RATNIKA! Crveno-beli se oprostili od plejmejkera: Našem klubu je dao mnogo, vrata su mu uvek otvorena
Foto: Starsport

GOTOVO

KRAJ KARIJERE ZVEZDINOG RATNIKA! Crveno-beli se oprostili od plejmejkera: Našem klubu je dao mnogo, vrata su mu uvek otvorena

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet, poslala je poruku Stefanu Markoviću, koji je u četvrtak uveče odigrao poslednju utakmicu u karijeri.

Plejmejker je poslednje dve sezone igrao u crveno-belom dresu, a nakon finala ABA lige stavio je tačku na karijeru profesionalnog košarkaša.

Od kluba sa Malog Kalemegdana je dobio emotivnu poruku.

- Stefan Marković trofejni reprezentativac, košarkaš Crvene zvezde, završio je u četvrtak svoju prebogatu karijeru koja je trajala 18 godina.

Kao klub smo ponosni što je Stefan deo svoje igračke karijere proveo (i završio) u našem klubu kome je dao mnogo.

Za dve sezone odigrao je 116 utakmica i osvojio pet trofeja sa KK Crvena zvezda Meridinabet (ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i dva KRK) ali je tokom svog boravka još jednom potvrdio da je jedan od najvećih profesionalaca koji su nosili crveno-beli dres, radnika, ratnika, omiljenih saigrača na terenu i svlačionici, i na prvom mestu dobar čovek i veliki šampion!

Pefi hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101% mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde, kluba čija su ti vrata uvek otvorena!

Kraj karijere Zvezdinog ratnika. Hvala - poručila je Crvena zvezda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track