GROM IZ VEDRA NEBA! PANTER OSTAJE U PARTIZANU! Neverovatan obrt! Crno-beli zadržali kapitena
Foto: Starsport©

NOVI UGOVOR ZA KAPITENA

GROM IZ VEDRA NEBA! PANTER OSTAJE U PARTIZANU! Neverovatan obrt! Crno-beli zadržali kapitena

Košarka -

Kapiten Partizana nosiće crno-beli dres i naredne sezone!

Došlo je do velikog preokreta. Iako je bio pred odlaskom iz Partizana, Kevin Panter je potpisao novi ugovor.

Klub je obavestio javnost da će Amerikanac i naredne sezone voditi ekipu, iako je prethodnih dana kružila informacija da je blizu potpisa za Barselonu uz ugovor od tri miliona evra bruto zarade po sezoni.

Navodno, čekalo se da Katalonci reše problem sa Nikolom Mirotićem i njegovim ugovorom koji je postao preveliko opterećenje za klupski budžet, međutim, do transfera iz Partizana nije došlo, niti će doći ovog leta.

Prethodno, evropski "insajderi" doveli su Pantera u vezu sa Panatinaikosom i Real Madridom. Pričalo se da je "kraljevski klub" spremili 4,7 miliona evra za dve sezone.

Amerikanac koji je dobio srpski pasoš 2020. godine, u Partizan je stigao 2021. godine, a u nedavno završenoj sezoni vodio je crno-bele do titule u ABA ligi.

U petoj utakmici finalne serije Panter je postigao 32 poena uz pet skokova, dve asistencije i indeksom koristnosti od 36.

U ABA ligi je na 37 utakmica u proseku beležio 9,9 poena, 1,9 skok i 2,7 asistencija, dok je na mečevima Evrolige imao 16,1 poen, 2,1 skok i 2,5 asistencija u proseku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track