DEJAN DAVIDOVAC SE VRATIO U CRVENU ZVEZDU: Srpski reprezentativac potpisao višegodišnji ugovor
Foto: Starsport

Prvo pojačanje

DEJAN DAVIDOVAC SE VRATIO U CRVENU ZVEZDU: Srpski reprezentativac potpisao višegodišnji ugovor

Košarka -

Reprezentativac Srbije, dosadašnji igrač CSKA iz Moskve, Dejan Davidovac vratio se u Crvenu zvezdu Meridianbet!

Dejan je u četvrtak potpisao ugovor na tri sezone i tako se vraća u svoju kuću, svoj klub sa kojim je u prethodnom mandatu imao ogromnih uspeha!

Na sajtu kluba se ističe.

"Dejan Davidovac može da igra na čak 4 pozicije u timu (od 1 do 4) rođen je 17.01.1995 godine u Zrenjaninu, a za Crvenu zvezdu je od dolaska tokom leta 2017. godine odigrao 301 utakmicu i postigao 2095 poena. Njegov učinak na terenu u mnogo slučajeva bio je mnogo važniji i značajniji od suvih brojki, poena, asistencija i skokova…

Sa Crvenom zvezdom je osvojio 10 trofeja – 3 ABA lige, 4 šampionata Srbije, 2 kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup ABA lige.

Novim ugovorom Dejan Davidovac se obavezao na vernost našoj Crvenoj zvezdi do kraja takmičarske sezone 2025-2026 (8 punih sezona kao igrač našeg kluba) i kao domaći igrač, koji zna težinu dresa koji će ponovo nositi biće izuzetno važan za tim KK Crvena zvezda u sezonama koje dolaze."

Davidovac je tako postao prvo pojačanje crveno-belih koji su danas dobili potvrdu da će i naredne godine igrati u Evroligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track