KURIR SAZNAJE! TEODOSIĆ NA PRAGU MALOG KALEMEGDANA: Delije u TRANSU - proslavljeni košarkaš uskoro oblači crveno-beli dres!
Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

bum

KURIR SAZNAJE! TEODOSIĆ NA PRAGU MALOG KALEMEGDANA: Delije u TRANSU - proslavljeni košarkaš uskoro oblači crveno-beli dres!

Košarka -

Rekonstrukcija tima Crvene zvezde za predstojeću sezonu uveliko traje, odlasci i dolasci se ređaju, a sada stigla je vest koja je oduševila navijače beogadskog kluba.

Naime, kako Kurir saznaje, Miloš Teodosić na pragu je prelaska u Crvenu zvezdu!

Dogovor između dve strane je već postignu, te je samo pitanje trenutka kada kada će ovaj transfer biti ozvaničen.

Teodosić na Mali Kalemegdan stiže kao slobodan igrač, a sa novim klubom će potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju da nakon isteka ugovora ostane u klubu u kojem će imati veoma bitnu funkciju!

Miloš Teodosić
foto: Michele Nucci/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teodosića su mediji proteklih godina mnogo puta povezivali sa crveno-belima, a kako stoje stvari, ovog puta će ta priča konačno biti realizovana.

Proslavljeni srpski košarkaš najbliži je bio prelasku na Mali Kalemegdan 2019. godine, tada se vratio iz najjače košarkaške lige na svetu, međutim Teodosić je tada odlučio da potpiše za Virtus i tako razočarao mnogobrojne Delije.

U sezoni na koju je nedavno spuštena zavesa, Teodosić je pružao odlične partije u Evroligi, a prosečno je beležio 11.7 poena, 4,9 asistencija i 2,3 skoka po utakmici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track