Šilobad: Partizanov budžet je 2,5 miliona evra

Partizan obznanio

Šilobad: Partizanov budžet je 2,5 miliona evra

Košarka -
Kada bismo raspolagali sredstvima koja se pominju u medijima bili bismo ozbiljni kandidati za odlazak na fajnal for Evrolige, jer bismo mogli u miru da radimo i napravimo kontinuitet, kaže Šilobad

Poslovni direktor Košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad reagovao je na pisanja pojedinih medija o visini budžeta kojim raspolaže klub iz Humske. Izričito je naglasio da su pisanja neistinita i da predviđenI budžet celokupnog kluba ne prelazi 2,5 miliona evra.

"Predviđen budžet Košarkaškog kluba Partizan za sezonu 2012-2013 ne prelazi 2,5 miliona evra, a i tako mali daleko je od obezbeđenog. Prilagođen je ekonomskoj krizi i celokupnim društvenim okolnostima, a trebalo bi da omogući funkcionisanje kluba i dalju produkciju mladih i talentovanih igrača u velike asove, stvaranju novih reprezentativaca Srbije i pravljenju praznika košarke u Beogradu. Boli nas što su napisi u sredstvima javnog informisanja bez obaveza prema istini, svesno izrečene laži, koje bi trebalo da u javnosti kreiraju pogrešnu sliku, pa čak i animozitet jednog njenog dela.

Kada bismo raspolagali spomenutim sredstvima bili bismo ozbiljni kandidati za odlazak na fajnal for Evrolige, jer bismo mogli u miru da radimo i napravimo kontinuitet. Koncept Partizana za ovu sezonu je prvenstveno tim sastavljen od mladih igrača, čija afirmacija se očekuje. Stranci koji dolaze u Partizan su najtalentovaniji mladi igrači Evrope, koji naš klub vide kao najbolju školu košarke u Evropi i u Partizanu su po veoma povoljnim finansijskim uslovima. Mi ne dovodimo gotove igrače koji bi trebalo da nadomeste nedostatak proizvodnje", istakao je poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track