KURIR OTKRIVA ŠTA SE DESILO SA EGZUMOVIM OCEM I GDE JE SADA: Evo zašto je otac plejmejkera Partizana hospitalizovan! OVO JE RAZLOG
Foto: @starsport

Bila je drama

KURIR OTKRIVA ŠTA SE DESILO SA EGZUMOVIM OCEM I GDE JE SADA: Evo zašto je otac plejmejkera Partizana hospitalizovan! OVO JE RAZLOG

Košarka -

Otac plejmejkera Partizana Dantea Egzuma jeste bio hospitalizovan i u kritičnom stanju, kao što je danas objavljeno, ali kako Kurir saznaje sve to se dešavalo pre petnaestak dana, odnosno pre pete utakmice između Partizana i Crvene zvezde u finalu ABA lige.

Dante Egzum
Dante Egzumfoto: Starsport

- Sesil Egzum je primljen u bolnicu zbog izuzetno velikih problema sa plućima, ali se oporavio i otpušten je. On je u Americi, ali nemam informacije u kakvoj je trenutno stanju - otkriva za Kurir sagovornik veoma dobro upoznat sa svim što se dešavalo sa tatom Partizanovog plejmejkera:

- Njegov sin Dante je igrao tu odlučujuću utakmicu i svi su mogli da vide da je bio veoma raspoložen, jer je znao da je u tim trenucima njegov otac stabilno.

Sesil Egzum
Sesil Egzumfoto: Nenad Kostić

Sesil Egzum je, inače, bivši NCAA šampion sa Severnom Karolinom, a sa njim u ekipi su igrali još Majkl Džordan i Džejms Vorti. Na draftu 1984. godine Sasila je izabrao Denver, međutim on nikada nije zaigrao u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track