OVO SE STVARNO DESILO! PLEJMEJKER POTPUNO ŠOKIRAO EVROPU! Izdao je klub u kojem je proveo 11 godina! Pominje se BASNOSLOVNA SUMA!
Foto: Panathinaikos BC

ZEMLJOTRES!

OVO SE STVARNO DESILO! PLEJMEJKER POTPUNO ŠOKIRAO EVROPU! Izdao je klub u kojem je proveo 11 godina! Pominje se BASNOSLOVNA SUMA!

Košarka -

Iskusni grčki plejmejker šokirao je Evropu izborom novog kluba.

Nakon što je postalo izvesno da od dogovora za produžetkom ugovora sa Olimpijakosom neće biti ništa, Kostas Slukas je dogovorio trogodišnju saradnju sa ljutim rivalom, Panatinaikosom!

Na takvu odluku se u Grčkoj gleda kao na izdaju i Slukas je toga svestan.

Zato imamo dobar razlog da verujemo da je u pitanju bogata ponuda, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da je za njega vladalo solidno interesovanje.

Delovalo je da će Grk pojačati Fenerbahče, a kao potencijalna opcija se pominjao i Partizan, međutim ove subote Grčka, ali i čitava Evropa bruji o dogovoru sa Panatinaikosom koji je zvanično predstavio plejmejkera kao najnovije pojačanje.

U pitanju je ugovor na tri sezone, a prema pisanju "Jurohupsa", tridesettrogodišnji Grk će zaraditi tri miliona evra po sezoni..

Slukas je karijeru započeo u Olimpijakosu. Crveno-beli dres ekipe iz Pireja nosio je od 2008. do 2015. godine uz sezonu pauze kada je bio na pozajmici u Arisu.

Pojačao je Fenerbahče i u zom klubu proveo pet godina, pre nego što se vratio u Olimpijakos gde je igrao tri sezone.

U karijeri je tri puta osvojio Ervoligu, dva puta sa klubom koji je navodno izdao i jednom sa Fenerbahčeom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track