"OTIŠAO SI, NE MEŠAJ SE! DALEKO TI LEPA KUĆA I SREĆAN PUT!" Posle Madara i Lesor RAZBESNEO GROBARE! Usijale se društvene mreže!
Foto: Starsport©

BURA SE NE STIŠAVA

"OTIŠAO SI, NE MEŠAJ SE! DALEKO TI LEPA KUĆA I SREĆAN PUT!" Posle Madara i Lesor RAZBESNEO GROBARE! Usijale se društvene mreže!

Košarka -

Jednim neobičnim komentarom doskorašnji as Partizana i ljubimac Grobara, Matijas Lesor, izazvao je burne reakcije navijača na društvenim mrežama.

Odlazak Izraelca Jama Madara žestoko je uznemirio pristalice crno-belih. Jedan od najtalentovanijih plejmejkera Evrope imao je ugovor sa Partizanom na još jednu sezonu i svi su očekivali da će i dalje biti organizator igre Obradovićevog tima, ali iznenada je napustio klub i potpisao ugovor sa turskim Fenerbahčeom.

Njegov šokantan odlazak izazvao je neviđene potrese. Partizan ne prihvata raskid ugovora i tražiće pravdu na sudu, najavili su i da će prekinuti saradnju sa "Beobasketom" i menadžerom Miškom Ražnatovićem, koji se i sam oglasio povodom ovog slučaja.

Lesor, koji je ovog leta napustio Partizan i prešao u redove Panatinaikosa, jednim neobičnim komentarom na Tviteru dodatno je razbesneo pristalice crno-belih. Francuz je očito ispratio dešavanja u bivšem klubu i dao svoj sud o čitavoj situaciji, a to se nimalo nije dopalo navijačima koji su ga žestoko isprozivali.

"Najviše pričaju oni koji najmanje znaju", napisao je Matijas Lesor.

Ispod njegove objave ređali su se komentari besnih navijača Partizana.

"Otišao si, ne mešaj se. Daleko ti lepa kuća i srećan put. Ćao".

"Partizan je veći od svakog igrača".

"Međusobna ljubav ne znači duplo više novca. To je prostitucija. Zbogom i ne osvrći se".

"Je l te neko nešto pitao? Nisi partizanovac, zašto pričaš o tome?"

Kurir sport

Bonus video:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track