ZVEZDINA PONUDA ZA ŠABAZA NEJPIJERA JE SENZACIONALNA: Italijani bruje o mogućem narednom pojačanju crveno-belih
Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Amerikanac blizu Malog kalemegdana

ZVEZDINA PONUDA ZA ŠABAZA NEJPIJERA JE SENZACIONALNA: Italijani bruje o mogućem narednom pojačanju crveno-belih

Košarka -

Šabaz Nejpijer je na dobrom putu da postane novo pojačanje Crvene zvezde.

Doskorašnji plejmejler Olimpije iz Milana, prema pisanju italijanskih medija, je dobio senzacionalnu ponudu crveno-belih, pa bi bilo pravo iznenađenje da ne stigne na Mali kalemegdan.

"Crvena zvezda je želela Šabaza Nejpijera još u leto 2022. godine, kada je tim bio u rukama Vladimira Jovanovića. Međutim, bivši igrač UKON univerziteta, nije igrao godinu dana, pa se klub okrenuo drugim igračima. Godinu dana kasnije ponovo postoji zainteresovanost. Luka Vildoza je otišao u Panatinaikos, Fakundo Kampaco se vratio u Real. Duško Ivanović i klub žele da odgovore na sjajnu sezonu Partizana Željka Obradovića, pa su u jednom danu potpisali Džoela Bolomboja, Majka Tobija i Rokasa Gidraitisa. Sve to posle oproštaja Dobrića i prestižnog dolaska Teodosića", piše u tekstu novinar Alesandro Mađi.

Mađi potom objavljuje finansijske detalje.

"Crvena zvezda je bila spremna da stavio tri miliona evra po sezoni da ubedi Fakunda Kampaca da ostane u Beogradu. Ali, igrač je izabrao Madrid za mnogo manje para. Za Šabaza Nejpijera ponuda ide daleko više od dva miliona po sezoni, za dvogodišnji ugovor preko četiri miliona ukupno. Olimpija MIlano, koja je bila spremna da zadrži Šabaza u crveno-belom, odlučila je da ne ide dalje time što nije izjednačila ponudu Crvene zvezde."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track