DIREKTOR ZVEZDE OTVORENO O "SLUČAJU MIROTIĆ": Bili smo u kontaktu sa njim! Mislim da zbog OVOGA nije otišao u Partizan!
Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

izneo svoje mišljenje

DIREKTOR ZVEZDE OTVORENO O "SLUČAJU MIROTIĆ": Bili smo u kontaktu sa njim! Mislim da zbog OVOGA nije otišao u Partizan!

Košarka -

Sportski direktor Crvene zvezde Meridianbet, Milan Dozet, prokomentarisao je sagu oko Nikole Mirotića.

Slavni košarkaš bio je na korak od dolaska u redove Partizana, ali je u poslednjem momentu promenio odluku i do realizacije transfera na kraju nije došlo.

U emisiji "Miljanov korner" Dozet je rekao da je doskorašnji as Barselone bio i Zvezdina velika želja i izneo svoje mišljenje zbog čega Mirotić nije otišao u Partizan.

"Sa Mirotićem smo bili u kontaktu i želeli da ga vidimo u našim redovima. Imali smo i neke razgovore sa njegovim agentima, ali do dogovora nije došlo. Što se tiče druge strane priče i nekih optužbi na račun Crvene zvezde, čak je i Partizan javno rekao u prvom obraćanju, kako je siguran da nikakve pretnje nisu uticale na njegovu odluku i kako će se narednih dana videti sve. Nikola je između ostalog izašao i rekao kako nije bilo pretnji od strane Crvene zvezde. On je neko ko svaki put bude dočekan aplauzom gde god da smo igrali protiv njega. Pretprošle sezone je proglašen i zvezdašem godine tako da ga stvarno doživljavamo kao našeg i nismo bili ti koji bi sprečili njegov odlazak bilo gde", rekao je Dozet.

On smatra da je Mirotić odustao od Partizana jer nije želeo da deli Srbiju.

"Lično, a ne kao sportski direktor Zvezde, mislim da je njegova odluka na kraju bila takva jer je čovek koji je uradio mnogo za srpski narod i nije želeo da na neki način odseče deo ljudi koji ga podržavaju i poštuju odlaskom u jedan ili drugi klub", zaključio je sportski direktor crveno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track