PAPARACO! KURIR ZA PETAMA MIROTIĆU U CRNOJ GORI: Dok cela Evropa BRUJI O NJEMU - evo gde je i šta radi bivši as Barselone (FOTO)
Foto: EPA Enric Fontcuberta, Kurir sport / Ivan Gajić

USLIKALI SMO GA NA PRIMORJU

PAPARACO! KURIR ZA PETAMA MIROTIĆU U CRNOJ GORI: Dok cela Evropa BRUJI O NJEMU - evo gde je i šta radi bivši as Barselone (FOTO)

Košarka -

Španski košarkaš Nikola Mirotić rekao je da je odustao od prelaska u Partizan zbog pretnji koje je dobio i jer ne želi da izlaže porodicu neprijatnostima i učestvuje u lošoj atmosferi koja je napravljena, a odluku u kojem klubu će nastaviti karijeru još uvek nije doneo.

I dok cela Evropa čeka odgovor na pitanje gde posle Barselone, Mirotić uživa u čarima rodne zemlje.

Naime, Nikola se nalazi u Bigovu, a paparaco Kurira ga je uslikao dok je sa prijateljima u jednom restoranu jeo morske specijalitete uz vino i kiselu vodu.

1 / 3 Foto: Kurir sport / Ivan Gajić

Podsetimo, Mirotić je već bio postigao dogovor sa Partizanom, čekalo se da raskine ugovor sa Barselonom, ali je nakon toga ipak odlučio da i pored velike želje da igra za srpski klub, ne želi da učestvuje u lošoj atmosferi koja je napravljena.

Prethodne četiri sezone 32-godišnji košarkaš je nastupao za Barselonu. Prošle sezone je u Evroligi prosečno beležio 15,4 poena, 4,3 skoka, 1,2 asistencije i jednu ukradenu loptu po meču.

Nikola Mirotić
foto: Starsport

Mirotić je pored Barselone nastupao i za Real Madrid, kao i NBA klubove Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse.

Ivan Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track