OSVOJIO ZLATO I VRATIO SE U SLOGU Marko Dimitrijević nastavlja da vodi kraljevačke "bele"
Foto: FIBA

Nastavlja gde je stao

OSVOJIO ZLATO I VRATIO SE U SLOGU Marko Dimitrijević nastavlja da vodi kraljevačke "bele"

Košarka -

Nakon što se u ulozi pomoćnog trenera mlade reprezentacije Srbije izborio za zlatnu medalju na nedavno završenom Prvenstvu Evrope odigranom u Nišu, Marko Dimitrijević je doneo i konačnu odluku o povratku u kraljevačku Slogu u kojoj će mesto glavnog stratega preuzeti 8. avgusta.

KK Sloga
foto: Facebook / Stole Petković

Vest o povratku Dimtrijevića objavio je kraljevački portal Krug, a poznati sportski radnik je potvrdio da je sa zadovoljstvom prihvatio ponudu Sloge, tako da će ovaj klub uskoro početi sa pripremama.

- Klubu je pristupilo dosta novih igrača i u postupku upoznavanja i neizbežnih kondicionih treninga očekuje nas nekoliko napornih sedmica. Sa novim predsednikom kluba imam odličnu saradnju. Ugovor još nismo potpisali, ali kako nas vežu čvrsti usmeni dogovori, verujem da nikakvih prepreka neće biti u mom preuzimanju tima sledeće nedelje - kaže Dimitrijević.

Kraljevačka Sloga za ovu sezonu nije obezbedila učešće u regionalnoj ABA 2 ligi, a jedino takmičenje na kojem će popularni "beli" nastupati biće domaći šampionat u košarci.

Kurir sport / J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track