JOKIĆ GRMEO: U LOŠOJ FORMI SAM! Kao da šalje poruku posle otkaza reprezentaciji: Izašao na binu i zapevao na sav glas (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

LUMPUJE

JOKIĆ GRMEO: U LOŠOJ FORMI SAM! Kao da šalje poruku posle otkaza reprezentaciji: Izašao na binu i zapevao na sav glas (VIDEO)

Košarka -

Nakon osvajanja NBA lige, Nikola Jokić je odlučio da napravi veliku pauzu.

Dok reprezentacija Srbije bez njega igra tajne mečeve bez prisustva publike i medija, Nikola Jokić se ne krije. On je otkazao učešće na Mundobasketu i ovog leta je na odmoru. Nakon regate na Drini na kojoj se zabavljao, kupovine piva u Goraždu, konjskih trka u Somboru i proslave pobede njegovog konja sada je opet zapevao.

Jokić je ove godine imao sjajnu sezonu u Americi sa Denver Nagetsima i uspeo je da sa ovim timom osvoji prvu titulu u istoriji kiuba. Nakon duge sezone odlučio je da po četvrti put u karijeri odbije poziv nacionalnog tima, a sada je snimljen jako dobro raspoložen.

On je snimljen kako zajedno sa jednim pevačem u poznatom somborskom pabu peva hit "Zabranjenog pušenja" "Zenica Bluz". Ono što je mnogima zapalo za oko i uvo su stihovi te pesme "ne razumiješ ti to druže sudija".

00:38

Nikola Jokić lumpuje

On je izašao na binu i zapevao pesmu "Zabranjenog pušenja" i to hit "Fikreta", a zajedno sa pevačem je na bini pevao stihove "u lošoj formi sam, zato ne želim da budeš tu kraj mene, prošetaj!".

Jokićev odmor se nastavlja, a nastavljaju se i pripreme našeg nacionalnog tima za Mundobasket na kome nažalost zbog otkaza i povreda neće biti mnogo igrača na koje je selektor Pešić računao.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track