ALEKSA I ANĐUŠIĆ SE UKLJUČILI U AKCIJU POMOĆI ZA NAVIJAČA PARTIZANA: Ranke vodi najtežu životnu bitku i potrebna mu je VAŠA POMOĆ
Foto: Kurir

Humanitarna akcija

ALEKSA I ANĐUŠIĆ SE UKLJUČILI U AKCIJU POMOĆI ZA NAVIJAČA PARTIZANA: Ranke vodi najtežu životnu bitku i potrebna mu je VAŠA POMOĆ

Košarka -

Ivan Ranković - Ranke, navijač Partizana, bije najtežu životnu bitku.

Zbog posledica opake bolesti trenutno je sprečen da radi i potrebna su mu sredstva za nastavak lečenja, koje nije jeftino. Stoga su navijači Partizana uputili apel da se Rankoviću pomogne, a apelu su se pridružili košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Danilo Anđušić.

U apelu navijača sa južne tribine se kaže.

"Verujemo da svi mi koji smo odabrali ovaj put, da budemo navijači, pogotovo grobari, imamo jako izraženu borbenost u sebi. Generalno smo i svakodnevno okrenuti svojim borbama na životnom planu o kojima ni ne razmišljamo toliko jer uspevamo da većinu rešimo sami.

Nažalost, postoje i one borbe koje ne možemo da vodimo sami, i gde nam je potrebna pomoć okoline, porodice, prijatelja, Gospoda...

Baš u takvoj situaciji našao se jedan naš stariji brat sa tribine, Ivan Ranković - Ranke, koji već neko vreme vodi bitku sa leukemijom.

Zbog posledica opake bolesti trenutno je sprečen da radi i potrebna su mu sredstva za nastavak lečenja, koje nije jeftino.

Iz tog razloga, rešili smo da se uključimo u njegovu borbu i pokažemo da slogan "brat za brata" nije samo nekakva floskula, već da stojimo iza njega!"

Grobari su istakli da će od utakmice u Novom Sadu protiv Vojvodine, pa na svakoj narednoj na kojoj se budu pojavljivali, do kraja ovog meseca, istaći donatorske kutije čiji će kompletan prilog ići za lečenje Rankovića.

Takođe, za one koji su iz bilo kog razloga sprečeni da novac daju u kutije, otvoreni su dinarski i devizni račun.

Računi su na ime Tamara Stanojčić Dinarski račun: 16060000176084925 Devizni račun: IBAN RS35160600000176088223

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track