BIVŠI NBA AS UPUTIO OZBILJNU PRETNJU KOŠARKAŠKOM SVETU: Svi ste počeli prerano da slavite! Lebron dolazi i ISPRAŠIĆE VAM ZADNJICE
Foto: Jamie Squire / Getty images / Profimedi

OI

BIVŠI NBA AS UPUTIO OZBILJNU PRETNJU KOŠARKAŠKOM SVETU: Svi ste počeli prerano da slavite! Lebron dolazi i ISPRAŠIĆE VAM ZADNJICE

Košarka -

Vest da će jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, najverovatnije predvoditi reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama u Parizu oduševila je bivšeg NBA asa Gilberta Arinasa.

Košarkaška reprezentacija Amerike doživela je veliki neuspeh na Mundobasketu u Manili. Iako su bili glavni favoriti za zlato, Amerikanci su Svetsko prvenstvo završili na poražavajućem četvrtom mestu.

Očajan rezultat uzburkao je košarkašku javnost "preko bare", pa su Ameri rešili da se više ne brukaju i da na Olipijske igre naredne godine odu sa najjačim timom.

Povratak u nacionalni tim najavio je 39. godišnji Lebron Džejms, koji je već počeo da okuplja najveća imena NBA. Navodno je već razgovarao sa Stefom Karijem, Kevinom Durentom, Entoni Dejvisom, Džejsonom Tejtumom i Drejmondom Grinom, koji su spremni da predstavljaju Ameriku na OI. Priključiće im se najverovatnije i Devin Buker, Lilard, Foks i Irving.

Lebronovu "akciju" prokomentarisao je bivši NBA as Gilbert Arinas uz nekontrolisani smeh i pretnje ostatku sveta.

"Jeste li videli šta ste uradili? Z*jebali ste stvar. Počeli ste prerano da slavite, dolazi Kralj. Sa sobom donosi "Luis Vuitton prtljag, da". Ne ova sr*nja iz "outleta" koja smo imali u poslednje vreme. Momci dolaze i dobro će vam isprašiti g*zice", poručio je Arinas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track