NIKOLA TOPIĆ DEMONSTRIRAO SILU! Mega SRUŠILA Cedevita Olimpiju uz MAESTRALNU partiju mladog košarkaša!
Foto: FOTO: ABA liga / Dragana Stjepanović

srbija ne mora da brine za budućnost!

NIKOLA TOPIĆ DEMONSTRIRAO SILU! Mega SRUŠILA Cedevita Olimpiju uz MAESTRALNU partiju mladog košarkaša!

Košarka -

Košarkaši Mege preboleli su poraz od Partizana u četvrtfinalu ABA Superkupa, te su u meču protiv Cedevita Olimpije uspeli da upišu pobedu rezultatom 88:75.

Najbolji pojedinac ovog meča definitivno je bio košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u timu Miška Ražnatovića - Nikola Topić. Pokazao je Topić da je sa razlogom jedan od najvećih talenata srpske košarke, te je sa 21 poenom, pet asistencija i dva skoka demolirao četu Simonea Pjaniđanija i doneo pobedu svom timu.

Nikola Topić
foto: FOTO: ABA liga / Dragana Stjepanović

Briljirao je Topić, a imao je podršku u Jelaviću, Joviću i Plavšiću koji su postigli po 14 poena. Dvocifreni u timu Mege bio je još i Kovačević (10).

Kod Cedevita Olimpije bolji od ostalih bili su Blažič sa 19, Glas sa 17 i Armand sa 15 postignutih poena.

Ko je Nikola Topić?

Nikola Topić jedan je od najvećih talenata srpske košarke. U pitanju je sin legendarnog Milenka Topića, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, a rođen je 10. avgusta 2005. godine. Član je Zvezde, trenutno na pozajmici u timu Mege za koju će nastupati u sezoni koja dolazi. Prethodne sezone imao je neke zapažene role u dresu OKK Beograda, a bio je i MVP šampionata Evrope za igrače do 18 godina na kom je Srbija stigla do zlatne medalje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track