ZORAN SAVIĆ SE EKSPRESNO OGLASIO! Navodna plata Kevina Pantera ISPLIVALA U JAVNOST, sportski direktor Partizana morao da REAGUJE!
Foto: Starsport

napisao samo tri reči

ZORAN SAVIĆ SE EKSPRESNO OGLASIO! Navodna plata Kevina Pantera ISPLIVALA U JAVNOST, sportski direktor Partizana morao da REAGUJE!

Košarka -

Pred sam start Evrolige poznati košarkaški portal Eurohoops rešio je da otkrije kolike plate dobijaju najbolji igrači u ovom takmičenju.

Na listi su se našli i igrači Partizana i Crvene zvezde, Kevin Panter i Šabaz Nejpir - kapiten crno-belih kotira se na trećem mestu sa 2.600.000 evra zarade na godišnjem nivou, dok je veliko pojačanje tima sa Malog Kalemegdana na deobi od devete do 14. pozicije sa 2.000.000 evra za 12 meseci.

Ova lista naterala je i sportskog direktora Partizana Zorana Savića da se ekspresno oglasi i putem društvenih mreža oštro demantuje ove navode. Savić je podelio tekst Eurohoops-a i napisao samo tri reči:

- Svetski dan cirkusa - uz emotikon klovna.

Zoran Savić
foto: Printscreen / Instagram / Zoran Savić

Dakle, Savić je na ovaj način demantovao da Kevin Panter prima 2.600.000 evra godišnje, ali nije otkrio koliko para kapiten crno-belih dobija. Šta je prava istina i koliko zarađuje Kevin Panter noseći dres Partizana ostaje misterija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track